K3 s napäťovým výstupom 2,5mV a 3,33 mV

Séria K3 sú tlakové snímače na použitie vo vysokoteplotných aplikáciách, kde procesná teplota môže dosiahnuť 538 °C (1000 °F), ako sú napríklad vysokoteplotné inžinierske polyméry.

Séria K využíva štandardné princípy a konštrukciu tlaku taveniny; Technológiou snímania napätia je tenzometer z lepenej fólie.

Na prenos tlaku sa používa takmer nestlačiteľná zmes sodíka a draslíka (t.j. NaK).

NaK je bezpečná látka (GRAS) uznaná FDA.

Aplikácia:

Pokiaľ ide o schválenie FDA, séria K je vhodná na použitie v potravinách a medicíne bez obsahu ortuti
Spracovanie špeciálnych polymérov, technopolymérov (538°C /1000°F)

  • Rozsah tlaku: 0-35 až 0-1000 bar / 0-500 až 0-15000 psi
  • Presnosť < ±0,25 % FS (H); < ±0,5 % FS (M)
  • Hydraulický prevodový systém pre tlakový signál zaručuje stabilitu pri pracovnej teplote (NaK). Kvapalina v súlade so smernicou RoHS. NaK je definovaný ako bezpečná látka (GRAS)
  • Množstvo NaK obsiahnuté v modeli: séria K30 (30 mm3) (0,00183 in3), séria K31-K32-K33 (40 mm3) (0,00244 in3)
  • 1/2-20UNF, M18x1,5 štandardné závity; iné typy dostupné na vyžiadanie
  • Membrána Inconel 718 s povlakom GTP+ pre teploty až do 538 °C (1000 °F)
  • Membrána 15-5 PH s povlakom GTP+ pre teploty do 400 °C (750 °F)
  • Membrána Hastelloy C276 pre teploty do 300 °C (570 °F)
  • Vlnitá membrána 17-7 PH s povlakom GTP+ pre rozsahy pod 100 bar-1500 psi

Skôr ako začneme: nahliadnite do spracovania vašich osobných údajov

Ak navštívite stránku, ktorá zapisuje cookies, v počítači sa vám vytvorí malý textový súbor, ktorý sa uloží vo vašom prehliadači. Ak rovnakú stránku navštívite nabudúce, pripojíte sa vďaka nemu na web rýchlejšie. Náš web vám ponúkne relevantné informácie a bude sa vám pracovať jednoduchšie.

Súbory cookies používame najmä na anonymnú analýzu návštevnosti a vylepšovanie našich web stránok. Ak si nastavíte blokovanie zápisu cookies do vášho prehliadača, je možné, že web sa spomalí a niektoré jeho časti nemusia fungovať úplne korektne. Viac info k spracúvaniu cookies.